با شیوع گسترده ی بیماری کووید-19 تلاش های فراوانی در جهت شناسایی ترکیبات موثر در مقابله با این بیماری صورت گرفته که در این بین مولکول کوئرستین به عنوان یکی از کاندیداهای احتمالی موثر بر این بیماری شناخته شده است. از طرف دیگر خواص ضدالتهابی قابل توجه و همچنین قابلیت مقابله با فرآیندهای بیماری زایی ویروس کرونا (اعم از اتصال ویروس به گیرنده های سطح سلول، ورود به سلول میزبان و تکثیر آن) باعث شده تا کوئرستین به عنوان یک گزینه ی ایمن و کم هزینه جهت کمک به پیشگیری و درمان کووید-19 مطرح شود
روش های شناخته شده و اثبات شده برای کاهش وزن عبارتند از: کاهش میزان کالری دریافتی، افزایش فعالیت بدنی و به صورت کلی خوردن غذاهای سالم. از آن جایی که اعمال این تغییرات در سبک زندگی کار چندان ساده ای نیست، بسیاری از افراد به دنبال راه های سریعتر و میانبر برای کاهش وزن خود هستند. یکی از این راه ها، استفاده از مکمل ها و داروهای لاغری است. به طور کلی، قرص های لاغری از طریق کاهش جذب چربی، کاهش اشتها و یا افزایش متابولیسم بدن عمل می کنند اما نکته حائز اهمیت این است که نتیجه مطلوب تنها زمانی حاصل می شود که در کنار مصرف قرص های لاغری، فعالیت بدنی و کنترل رژیم غذایی نیز صورت بگیرد.
بسیاری از افراد با درد مزمن مفصلی در ناحیه زانو، شانه، آرنج و نقاط دیگر بدن دست و پنجه نرم می کنند. در کنار دارو و درمان های رایجی که برای تسکین این دردها و کاهش التهاب تجویز می شود انواع مختلفی از مکمل ها نیز وجود دارند که می توانند در بهبود علائم بیماری آرتروز و به طور کلی دردهای مفصلی موثر باشند. گروهی از این مکمل ها به ساخت غضروف و تشکیل مایع سینوویال کمک می کنند در حالی که انواعی دیگر از این ترکیبات دارای خواص ضد التهابی هستند و باعث کاهش درد و التهاب می شوند. نکته مهم در انتخاب یک مکمل مناسب برای بیماران دچار دردهای مفصلی، آشنایی با اجزای تشکیل دهنده آن است و این که آیا ادعای اثرگذاری این ترکیبات با مطالعات علمی به اثبات رسیده یا خیر، که در این خصوص مشورت با پزشک و یا دکتر داروساز می تواند کمک کننده باشد.
یکی از نخستین علائم بالا بودن میزان استروژن در بدن شما نامنظم بودن دوران قاعدگی است. برای تنظیم میزان این هورمون در یک چرخه ۲۸ روزه تنها کافی است که استرس خودتان را کم کنید و در کنار ورزش به موادغذایی که استفاده میکنید اهمیت بدهید. در هر دوره ماهانه طبیعی، تعادل بین هورمونهای استروژن و پروژسترون، بازسازی دیواره رحم را تنظیم میکند. این دیواره در طول قاعدگی تخریب شده و از طریق خونریزی خارج میشود. اگر تعادل بین هورمونها بههم بخورد، دیواره رحم بیشاز حد رشد میکند و به ناچار باید خونریزی بیشتری صورت بگیرد تا این دیواره بریزد و خارج شود. گاهی خونریزیهای شدید هنگام عادت ماهانه خانمها، از یک اختلال انعقاد خون جدی ناشی میشود، نداشتن تعادل هورمونی در دختران جوانی که برای نخستینبار عادت ماهانه میشوند و همچنین در خانمهایی که به یائسگی نزدیک میشوند، بیشتر رخ میدهد.